40 jarige man zoekt Toonbi () uit Zuid-Holland
40 jarige man uit Zuid-Holland
Toonbi

Over: Toonbi

Woon samen met een lieve meid. Ze begrijpt gelukkig mijn behoeften en laat me vrij. Haar enige voorwaarde is dat ik geen seks met andere vrouwen heb. Dus heren, ik mag me helemaal laten gaan bij jullie en zal dat ook zeker doen als het klikt tussen ons.

Lengte: 175-180
Figuur: Normaal
Oogkleur: grijs
Haarkleur: rood
Opleiding: MBO
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
Rookt: Nee
Penis Lengte: S
Huidskleur: blank
Schaamstreek: Kaal

Zin in contact met Toonbi, meld je vandaag nog gratis aan!

Direct Contact met Toonbi

Mannen uit Zuid-Holland ook actief op naar een man en te benaderen voor sex en een geil contact!27 jarige man
Benader Hendrikussj in de chat voor een geile date
Zoekt man
Zuid-Holland
Over Hendrikussj:
Ik wil iemand vinden, waar ik mijzelf kan zijn, die mij zal begeleiden door dit traject dat ik ingeslagen ben. Een lekkere man die weet hoe die een andere man lekker kan verwennen, en samen tegelijk komen. Mijn grootste wens: ontmaagd worden.
34 jarige man
Benader Tom1 in de chat voor een geile date
Zoekt man
Zuid-Holland
Over Tom1:
Hallo Guys, ik wil heel graag weten hoe het is om gelikt te worden, van voren en van achteren. Natuurlijk ben ik geschoren en ik zorg dat ik helemaal schoon ben. Wie oh Wie durft?
53 jarige man
Benader Werners in de chat voor een geile date
Zoekt man
Zuid-Holland
Over Werners:
Het zal nu twee jaar zijn dat ik gescheiden ben maar ik treur er zeker niet meer om. Ik voel mij best wel heel goed maar het leven is ook niet gemaakt om alleen door te brengen. Zelf ben ik iemand die niet echt thuis kan zitten gen geregeld op stap gaat of een reisje maakt. Herken jij jezelf hierin dan hoor ik je wel heel snel hoop ik!
34 jarige man
Benader Corne in de chat voor een geile date
Zoekt man
Zuid-Holland
Over Corne:
Voor eens snelle wip moet je bij zijn. Uitgebreid vrijen hoeft voor mij niet perse, daar heb ik mijn vent voor. Nee, ik het is puur lust en de drang om mijn zaad te lozen.
38 jarige man
Benader SJEjN in de chat voor een geile date
Zoekt man
Zuid-Holland
Over SJEjN:
Mijn mannetje is nogal vaak weg en ik weet niet wat hij dan allemaal uitspookt, maar ik heb het vermoeden dat hij zijn paal niet alleen in mijn kontje steekt. Ik vind het niet zo erg, zo heb ik een vrijbrief om ook buiten te pot te piesen. dus als er lekkere kerels zijn die wel in zijn voor een potje neuken, schrijf me dan.
65 jarige man
Benader Keroi in de chat voor een geile date
Zoekt man
Zuid-Holland
Over Keroi:
Ik zal maar meteen open kaar spelen want ik ben inderdaad homo maar ik kleed mij heel graag als vrouw. Niet voor een rollenspel want ik loop ook wel zo in huis rond. Wil jij dan mijn man zijn die mij eens lekker in mijn kont neemt of zal ik mijn pik alvast in die van jou steken!